Blog

Омилените Детергенти На Секое Македонско Семејство Се Враќаат

Share on Facebook
Tweet
Со огромно задоволство и чест Ви го најавуваме враќање на четири култни македонски брендови повторно на пазарот. Некогаш најпознатите детергенти произведувани во Македонија и користени речиси од секое домаќинство „Сјај“, „Гонг“, „Лира“ и „Биљана“ стануваат повторно достапни.Компанијата „Рисхем“ од ...
Прочитај повеќе......

Гонг – Моќен Против Дамките, Нежен Со Ткаенините

Share on Facebook
Tweet
Оргиналниот Гонг е универзален високо концентриран прашкас детергент за машинско и рачно перење бели и обоени ткаенини. Целосно е биоразградлив и безбеден за животната средина. Содржи омекнувачи за вода кои што ја штитат машината за перење од создавање бигор.За белскаво бела облекаСодржи избелувачи ...
Прочитај повеќе......

Детергент „Биљана“ – За Беспрекорно Чиста Облека

Share on Facebook
Tweet
Некогаш најпознатиот детергент за рачно перење сега се враќа како детергент за машинско перење и како еден од најмоќните отстранувачи на дамки. Создадовме формула која што не само што е достојна на реномето кое што го носи овој прашок, туку ќе испорача и повеќе од очекуваното. Перејќи ги алиштата ...
Прочитај повеќе......

Сјај – единствениот детергент за садови достоен на своето име

Share on Facebook
Tweet
Со современ изглед и технолошки софистицирана формула синонимот за средство за миење садови – „Сјај“ е повторно тука.По долга пауза од пазарот, ја имаме честа да го вратиме, се надеваме на големо задоволство на купувачите, во продавниците и во секое домаќинство во земјата. Вашиот омилен детергент ...
Прочитај повеќе......

„Лира“ – нежна со боите, моќна против нечистотиите

Share on Facebook
Tweet
Лира е премиум течен детергент за перење алишта. Создаден од најквалитетни суровини. На оргиналната формула и додадовме најсовремени состојки со што добивме производ од светска класа.„Лира“ ефикасно ги пере сите видови на шарени, црни и бели ткаенини, а притоа не ги оштетува боите. Ги штити ...
Прочитај повеќе......